Gewefa Präzisionswerkzeuge

Freeshouders, Spantanghouders, Krimphouders, Werkplaatsinrichting.

 

Uw nieuwe of gebruikte machine vormen een sterke en betrouwbare combinatie. Gereedschaphouders van Gewefa en ook concurerende fabrikaten zien er van de buitenkant veelal niet spectaculair verschillend uit.

Hoe wordt de kwaliteit bepaald? Wat zijn de criteria? Wie vertelt u welke gereedschappen het beste zijn? Zijn ze allemaal gelijk? Is de prijs de belangrijkste factor?
Zeker is dat enkele afwijkingen in 0,001 mm. gemeten al een catastrofe voor uw dure machine kunnen betekenen zonder dat dit direct opgemerkt zal worden. U wilt weten welke criteria een gegarandeerde en betrouwbare werking verzekeren?

Belt u of mailt u ons even want Klasse AT2 of 3 , IT 2 of 3 zijn normale termen voor ons. Zo kunnen wij uw machine met een waarde van misschien een miljoen Euro of meer beschermen en nog belangrijker: jaren lang nauwkeurig houden zodat u betrouwbaar kunt blijven produceren en de kosten laag houden.

De firma GEWEFA is al jaren een begrip in opspangereedschap voor roterende werktuigen en ontwikkelt samen met de Technisch Universiteit te Aken nieuwe mogelijkheden in dit specialisme.
Excellent levert u graag de specifieke vakkennis opgebouwd uit jarenlange ervaring in dit vakgebied.

www.gewefa.de

Comments are closed.